Jaarplan 2024 van de Nederlandse ggz

Facebooktwitterlinkedinmail

9 januari 2024  – De missie van de Nederlandse ggz is om samen te werken aan een mentaal veerkrachtige, inclusieve en veilige samenleving. Daar werken wij dagelijks met veel energie aan samen met al onze professionals in de ggz-sector. Om onze inzet en activiteiten hierop gericht in te kunnen zetten, en zo de impact van alles wat we doen verder te vergroten, werken we deze missie uit in dit gezamenlijk jaarplan 2024 voor onze vereniging. Hierin staan afspraken over ambities, doelen en activiteiten.

Bij het samen werken aan een mentaal veerkrachtige, inclusieve en veilige samenleving zijn onze maatschappelijke ambities leidend voor de maatschappelijke veranderingen die we willen realiseren. Daarnaast hebben wij ambities op het vlak van randvoorwaarden die nodig zijn voor zorgaanbieders in de ggz om de zorg goed te kunnen leveren. Zodat we wat we willen bereiken in balans houden met wat we kunnen realiseren. In het jaarplan vind je de maatschappelijke ambities terug bij de plannen van de waardenetwerken, de randvoorwaardelijke ambities bij de regieteams.

Voor een actieve vereniging en een effectieve lobby en belangenbehartiging is ieders inbreng onmisbaar. We willen graag dat je meedenkt en meedoet in de netwerken van de vereniging. Hierbij dan ook van harte de uitnodiging om te participeren en bij te dragen, zodat wij het werk voor de ggz-sector nog meer vanuit de praktijk vorm kunnen geven. De contactgegevens staan bij de regieteams en waardenetwerken vermeld. Sluit je aan, want samen zijn we de Nederlandse ggz.

Bron: denederlandseggz.nl

Dit bericht is 1266 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail