Hit op Facebook: vrouw met psychische problemen bedankt politie

Facebooktwitterlinkedinmail

Schermafbeelding 2016-04-12 om 08.07.27

12 april 2016 – Op Facebook is dit ontroerende bedankje een hit. De agenten van politiebureau Beresteinlaan in Den Haag kregen van een Haagse dame met psychische problemen een verrassing als dank voor hun hulp.

‘Na 11 jaar psychiatrie en ruim 9 jaar politiehulp, kunnen jullie er niet meer omheen. Dit is mijn bedankje voor jullie, voor alle hulp op momenten dat ik van het pad af was’, staat in de handgeschreven brief, zo meldt omroepwest.

Door haar psychische problemen moest de Haagse vaak door de agenten worden thuisgebracht. Daarvoor wilde ze de agenten nu eindelijk eens bedanken. In een mooie brief laat ze weten hoe erg ze hun hulp waardeert.

De brief zat in een mand met koekjes en bijzondere snoepjes. Met een knipoog naar haar medicatie waren er zes potjes gevuld met neppillen. Zo zijn de gele snoepjes zogenaamde antidepressiva, werken de roze tegen stemmingswisselingen en zijn de paarse snoepjes spierontspanners.

Politiebureau Berestein plaatste foto’s op Facebook die binnen een paar uur meer dan 2.600 keer een duimpje omhoog kregen.

Dit bericht is 3176 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail