DREAMS – Betere zorg voor jeugdigen met én zonder psychische problemen

Facebooktwitterlinkedinmail

28 juni 2021 – Nieuwe website van DREAMS is onlineBinnen het onderzoeksconsortium DREAMS bundelen vier grote academische kinder- en jeugdpsychiatriecentra hun krachten om de zorg en het onderzoek binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie iedere dag een beetje beter te maken. De mentale ontwikkeling van kinderen is van grote invloed op hun toekomstperspectief. De juiste zorg op het juiste moment is daarom van groot belang.

DREAMS is opgezet door vier grote academische kinder- en jeugdpsychiatrie-centra in Nederland. Accare (UMCG), LUMC Curium, Karakter (Radboudumc) en Levvel (Amsterdam UMC) bundelen hun krachten om de zorg en het onderzoek binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie iedere dag een beetje beter te maken. De mentale ontwikkeling van kinderen is van grote invloed op hun toekomst-perspectief. De juiste zorg op het juiste moment is daarom van groot belang.

Met de unieke samenwerking, de grote onderzoekspopulatie en de beschikbare middelen legt DREAMS bloot waar kansen liggen om de behandelpraktijk te verbeteren en meer te bewegen naar zorg afgestemd op het individuele kind. Op de nieuwe website van DREAMS vindt u de komende jaren updates over de ontwikkelingen bij DREAMS.

>> Bezoek de nieuwe website van DREAMS

Dit bericht is 4228 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail