Doe mee met het gratis webinar: 15 tips om te leren mediteren 

Facebooktwitterlinkedinmail

19 mei 2022 – Jazeker, ik wil graag meer doen met meditatie, maar het komt nu even niet uit. Ik zou eigenlijk meer moeten ontspannen, maar waar haal ik de tijd vandaan? Mediteren lijkt me best interessant, maar ik ben gewoon niet van dat zweverige. Ik heb wel een tijdje ontspanningsoefeningen gedaan, maar dat was zo sáái! 

De meeste mensen herkennen zich vast in een van deze redenen. En tegelijkertijd hoeven we je vast niet meer te overtuigen dat meditatie goed voor je is. De kranten en tijdschriften staan er immers bol van. Er zijn talloze wetenschappelijke onderzoeken naar de effecten gedaan en ook menig bekende Nederlander zit inmiddels op zijn of haar kussen. Maar tegelijkertijd is het zó lastig om aan iets nieuws te beginnen als je nauwelijks tijd hebt..

En als ik ergens aan begin, wil ik het ook volhouden!

Precies, dat begrijpen wij en dát is ook de reden dat het online meditatieplatform Meditatie.live het initiatief heeft genomen om op  – 25 mei om 19.30 uur – een gratis LIVE webinar te geven aan iedereen die graag méér rust en ontspanning wil in zijn leven. Met dit webinar leer je in één keer alle tips hoe jij kunt beginnen met mediteren. We bieden je een vliegende start aan om van ontspanning een gezonde gewoonte te maken. Meedoen is vrijblijvend en helemaal gratis!

 Met onze hulp ontwikkel een nieuwe gewoonte!
Eigenlijk is het vreemd dat er in onze maatschappij jarenlang alleen maar aandacht was voor onze fysieke gezondheid, mogelijk heeft onze mentale gezondheid daardoor drastisch kunnen verslechteren.

Meditatie.live wilde hier verandering in aanbrengen en ontwikkelde daarom een sportschool voor de mind. Tijdens het webinar zal de oprichter van Meditatie.live, Martijn Mulder, jou alles vertellen over mediteren en laten zien hoe ook jij een gezonde gewoonte kunt oppakken, zonder dat het je veel tijd of moeite kost.

 Zo doe je mee met het gratis webinar ‘15 tips om te leren mediteren’

Ga naar http://www.meditatie.live/15-tips en schrijf je in. Je ontvangt dan slechts 2 e-mails van ons: een bevestiging en een herinnering op de dag dat we de meditatie geven. Meedoen is simpelweg klikken op de link die je in je email ontvangt.

Het webinar zelf duurt anderhalf uur en behalve tips, zal je ook een live meditatie ervaren die je direct laat voelen wat je kunt bereiken. Mensen die al eerder hebben meegedaan met dit webinar waren zeer enthousiast en velen zijn daarna daadwerkelijk gestart met oefenen en houden dit ook vol! Gun jij jezelf dit ook? Schrijf je dan geheel vrijblijvend in, dan helpen wij jou op weg!

Bron: persbericht

Dit bericht is 1515 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail