Bijzondere Breinen denksessies Samendenken binnen de Nieuwe GGZ in Delft

Facebooktwitterlinkedinmail
11 september 2019 – De volgende series Denksessies van het project Samendenken binnen de Nieuwe GGZ gaat van start. Te beginnen in Delft waar de eerste zaterdagsessie van het project wordt georganiseerd door Bijzondere Breinen: op 21 en 28 september en 12 oktober.

Gaat de Prinsenstad geschiedenis schrijven en De Nieuwe GGZ bedenken? Wordt een mens creatiever in een stad die bekend staat om een historische moord en blauwwitte tierlantijntjes? Welke oplossingen voor de vastgelopen GGZ gisten (sic) er in de breinen van de Delftse techneuten, inwoners en toeristen? We gaan het binnenkort meemaken – en u kan erbij zijn. Deelname aan de denksessies is gratis.

Het project Samendenken binnen de Nieuwe GGZ heeft als doel om bottom-up ideeën en oplossingen te verzamelen voor problemen waar de GGZ mee te maken heeft. Ideeën over hoe het anders kan in de GGZ en daarbuiten. Ideeën van (ex-)cliënten, hun familieleden, ervaringsdeskundigen, hulpverleners, beleidsmakers en andere betrokkenen. Iedereen die mee wil denken en praten over een andere GGZ is welkom bij de samendenksessies van Bijzondere Breinen.

Samendenken binnen de Nieuwe GGZ is een project van Stichting Lumen Holland-Rijnland, de Faceboekgroep De Nieuwe GGZ en de Social Enterprise Bijzondere Breinen.

Voor meer informatie en aanmelden voor de sessies: www.samendenkenggz.nl
Bron: persbericht

Dit bericht is 2204 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail