Bijeenkomst 9 april Online-offline in zelfregie-en herstelinitiatieven

Facebooktwitterlinkedinmail

10 maart 2021 –  Vanuit het programma Regie in de Regio is MIND in november gestart met het pilotproject Online-offline, waarin we met regionale en landelijke cliënten- en naastenorganisaties en zelfregie- en herstelinitiatieven de (on)mogelijkheden van online werken verkennen.

Door de coronacrisis is dit onderwerp extra actueel en urgent geworden, aangezien fysiek bijeenkomen (deels) niet meer kon en iedereen online moesten gaan werken. We hadden dan ook veel aanmeldingen voor het pilotproject, waardoor we een selectie van deelnemers moesten maken. In deze tussentijdse bijeenkomst willen we met een breder publiek delen waar wij als projectgroep mee bezig zijn. Onder andere zullen we ingaan op de verschillende online platforms die we inzetten om deelnemers en bezoekers te bereiken en delen we tips en trucs hoe we minder digitaal vaardige mensen ondersteunen betrekken bij de online activiteiten.

Werk je bij een zelfregie-of herstelinitiatief of een cliënten- of naastenorganisatie en ben je geïnteresseerd in online werken? Kom naar deze online bijeenkomst op 9 april, van 10-11.30 uur. Aanmelden kan via   deze link..

Bron: mindplatform.nl

Dit bericht is 1482 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail