Armbandjes die aandacht vragen voor autisme een succes

Facebooktwitterlinkedinmail

armband autisme
24 juni 2016 – Eerst was er een boek, nu zijn er armbandjes. Linda Lubach-De Wit verkoop de bandjes die autisme onder de aandacht brengen bij bosjes.

Linda Lubach-de Wit hield de afgelopen jaren een dagboek bij over haar dochter, die autistisch is, en hoe het gezin hiermee omgaat. Het luchtig geschreven dagboek werd een boek met de titel ‘Zichtbaar Onzichtbaar’. Dit voorjaar verscheen het en het bleek gretig aftrek te vinden onder ouders en professionals, die ook te maken hebben met kinderen met autisme.

Nu heeft de Enschedese een armband op de markt gebracht. Dragers geven aan dat ze autisme ‘omarmen’. De letterlijke tekst op de armband luidt: ‘Ik omarm autisme! Jij toch ook?’. Linda Lubach: “Na het uitkomen van mijn boek ben ik gaan nadenken wat ik nog meer kon gaan doen voor iedereen die met autisme te maken heeft, en hoe we meer steun, herkenning en begrip kunnen creëeren. Laten we met z’n allen het onzichtbare zichtbaar maken! Vandaar deze armbandjes.

Het eerste uur nadat de actie op Facebook had gepost, verkocht ik er gelijk al honderd. En daarna bleef het ook gestaag doorlopen.” De door Linda zelf ontworpen armbandjes zijn niet in de winkel verkrijgbaar; ze kunnen alleen bij haar besteld worden. Met de koop steunen kopers de Nederlandse Vereniging Autisme.

De verkoopprijs bedraagt 2,99 euro per stuk. Twee armbandjes kosten 5 euro, exclusief verzendkosten. Bij aankoop van vier bandjes worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Interesse? Stuur een e-mail naar l.dewit47@gmail.com met daarin het gewenste aantal en naam- en adresgegevens.

Bron: huisaanhuisenschede.nl 

Dit bericht is 4664 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail