Zorgkosten en nog voor 1 mei je belastingaangifte invullen? Check deze info!

Facebooktwitterlinkedinmail

30 april 2022 – Als je de belastingaangifte voor 1 mei indient en je hebt recht hebt op een teruggave, dan wordt deze uiterlijk in de eerste week van juli uitbetaald. Doe je je aangifte na 1 mei en heb je recht op teruggave, dan heeft de Belastingdienst langer de tijd om deze aan je over te maken. De Belastingdienst streeft dan naar uitbetaling binnen 13 weken na het indienen van de aangifte.

Website Meerkosten.nl
Op onze speciale website www.meerkosten.nl vind je alle informatie over de fiscale aftrek van zorg- en meerkosten en over het aanvragen van inkomensondersteuning. De teksten op de website zijn volledig actueel voor de belastingaangifte over het jaar 2021.

Webinar en Q&A-document
Op 17 februari vond het webinar ‘De aftrek van zorgkosten bij de aangifte inkomstenbelasting’ plaats. Tijdens dit webinar gaven we tips en uitleg over de mogelijkheden rondom de aftrek van specifieke zorgkosten. Alle vragen die tijdens het webinar door deelnemers zijn gesteld hebben we van antwoorden voorzien en samengebracht in een overzichtelijk Q&A-document.

Het webinar kun je terugkijken via onderstaande link en daaronder kun je ook het document downloaden.

Bekijk hier het webinar op het YouTube-kanaal van Ieder(in)

Downloads
Q&A-document Webinar Meerkosten (pdf – 303 KB)

Q&A-document Webinar Meerkosten – toegankelijke opmaak (pdf – 148 KB)

Bron: iederin.nl

Dit bericht is 1743 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail