Bekijk de uitzending terug: Wat mag ik van de psychiatrie verwachten?

Facebooktwitterlinkedinmail

8 april 2019 – De Geestelijke Gezondheidszorg staat onder druk. De wachtlijsten worden langer en de politie constateert een toename van het aantal ‘verwarde’ mensen. Wat zijn de oorzaken? Wat zijn de gevolgen? Wat mogen we van de psychiatrie verwachten? En wat niet? Wie is waarvoor verantwoordelijk? En hoe verdraagzaam zijn we zelf nog?

Een betrokken publiek op de tribune stelt de vragen, een panel van bestuurders en deskundigen zoekt antwoorden. Het panel bestaat uit: Damiaan Denys, Wim van der Meeren, Marijke van Putten, Wilma Boevink. Trendwatcher Farid Tabarki sluit de aflevering af met zijn beschouwingen.

De publieke tribune trekt met presentator Coen Verbraak het land in om samen met betrokken burgers in gesprek te gaan over verschillende kwesties die momenteel spelen. Kwesties die de samenleving verdelen en die een beroep doen op het vermogen om tot een goede dialoog te komen. Aan tafel zitten bestuurders, politici en deskundigen, de mensen die verantwoordelijkheid dragen. Gezamenlijk wordt er gezocht naar antwoorden.

Bron en kijk de uitzending terug: npostart.nl

Dit bericht is 5219 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail