Tweede editie van de themadag Rouw en Verlies

Facebooktwitterlinkedinmail

11 november 2019 – Vorig jaar organiseerde Mark Two Academy een nascholing over het thema Rouw en Verlies. Een bijzonder programma dat onder leiding stond van huisarts Karin Pouls en rouwexpert Manu Keirse. De dag werd maar liefst met een 9 beoordeeld! Reden voor ons om op 13 december 2019 een tweede editie te organiseren in Utrecht.

Het nieuwe programma gaat over omgaan met een verlies in de breedste zin van het woord. Natuurlijk komt het overlijden van een dierbare aan bod. Maar we kijken dit keer ook naar andere vormen van rouw en verlies. Zoals het verlies van lichamelijke gezondheid waar veel ouderen en (ernstig) zieke mensen mee te maken krijgen. De impact van een (echt)scheiding. Want als je relatie op de klippen loopt voelt dat soms ook als rouwen. En wat als je afscheid moet nemen van je kinderwens?

Al deze aspecten komen aan bod tijdens de 2e editie van de themadag Rouw en Verlies. Een programma volledig gericht op de behandeling van dit soort klachten in de eerste lijn. Daar staan onze sprekers garant voor. Karin Pouls en Manu Keirse zijn er ook weer bij!

U bent (weer) van harte welkom

Accreditatie
Accreditatie wordt voor 5 uur aangevraagd bij de KNMG (cluster 1) en Landelijke Vereniging POH-GGZ.

Kosten

De kosten voor deelname aan deze studiedag bedragen € 215,-.
Mark Two Academy is als aanbieder van kort beroepsonderwijs vrijgesteld van BTW.

Inschrijven

Meer informatie over deze studiedag, de docenten en inschrijfmogelijkheden kunt u vinden op onze website www.marktwo.nl of klikken op deze link. Voor vragen kunt u contact opnemen met projectassistente Ilonne Langedijk via telefoon 033 4345730 of per email: ilangedijk@marktwo.nl

 

Dit bericht is 2760 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail