The Best Of editie van ‘Op de sofa van de huisarts en de POH-GGZ’

Facebooktwitterlinkedinmail

29 september 2018 – Vijf jaar geleden startte Mark Two Academy met een nieuw nascholingsconcept ‘Op de sofa van de huisarts en de POH-GGZ’ over eerstelijns psychologische zorg. Het bleek een schot in de roos. Honderden collega’s (waaronder uzelf wellicht) hebben in de afgelopen jaren een of meerdere programma’s bijgewoond en gelukkig waren en blijven de waarderingen hoog.

Om dit jubileum te vieren organiseren wij op vrijdag 14 december 2018 een ‘The Best Of’ editie. Voor deze bijzondere gelegenheid hebben we de onderwerpen die het meest werden gekozen en de sprekers die het hoogst werden geëvalueerd opnieuw op het programma staan. De inhoud is natuurlijk geactualiseerd op basis van de nieuwste standaarden, richtlijnen en inzichten. En soms hebben we voor een iets andere insteek gekozen.

Een paar van die toppers: burn-out, rouw & verlies, angststoornissen, depressieve jongeren, eenzaamheid onder ouderen en SOLK.

Of u ons nu al jaren kent of voor de eerste keer meedoet, u bent van harte welkom op vrijdag 14 december 2018 in Utrecht.

U kunt 4 lessen kiezen uit de 6 onderstaande onderwerpen:
1. ‘Ik heb er geen verklaring voor’ (SOLK)
2. Ziek van eenzaamheid
3. Rouwverwerking bij verlies van gezondheid
4. Burn-out en bore-out: in beide gevallen naar de huisartspraktijk
5. Depressieve jongeren
6. Sociale angststoornis: wat zullen ze wel niet van mij denken!

Accreditatie
Accreditatie wordt aangevraagd bij de KNMG, LV POH-GGZ, VSR en V&V

Kosten

De kosten voor deelname bedragen voor de huisarts €230,- en voor de POH-GGZ €210,- p.p. Overige doelgroepen € 210,- p.p. Dit bedrag is inclusief consumpties, lunch en cursusmateriaal.

MEER INFORMATIE >>>

Meer informatie over deze studiedag, de docenten en inschrijfmogelijkheden kunt u vinden op onze website www.marktwo.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met projectassistente Ilonne Langedijk via telefoon 033 4345730 of per email: ilangedijk@marktwo.nl 

Dit bericht is 3419 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail