Nascholing ‘Op de sofa van de huisarts en de POH-GGZ’

Facebooktwitterlinkedinmail

12 oktober 2017 – Het verlenen van psychische hulpverlening vraagt om regelmatig opfrissen en verdiepen van uw kennis en expertise. Daarom besteedt Mark Two Academy op vrijdag 1 december 2017, tijdens een nieuwe editie van de nascholing ‘Op de sofa van de huisarts en de POH-GGZ’ weer volop aandacht aan een aantal veelvoorkomende psychische problemen waar u in de huisartspraktijk mee te maken kunt krijgen.

We gaan het bijvoorbeeld hebben over het begeleiden van mensen met relatieproblemen en over het rouwverwerkingsproces bij (echt)scheiding. Maar ook over patiënten met faalangst of mensen die vastlopen omdat ze alcohol langdurig hebben ingezet als een vorm van zelfmedicatie bij hun psychische problemen.

Er valt weer genoeg te kiezen:

  1. Rouwverwerking bij (echt)scheiding
  2. Relatietherapie: als het even niet zo lekker loopt
  3. Hoezo roze wolk?
  4. Drinken om je zorgen te vergeten
  5. Omgaan met onzekerheid en faalangst
  6. Praten over pijn kan helend werken!
  7. De psychische impact van (cyber)pesten

Accreditatie
Accreditatie wordt aangevraagd bij de KNMG, LV POH-GGZ, VSR en V&V

Kosten

De kosten voor deelname bedragen voor de huisarts €225,- ,voor de POH-GGZ €195,- en voor de overige beroepen: €195,-p.p.
Dit bedrag is inclusief consumpties, lunch en cursusmateriaal

Inschrijven

Meer informatie over deze studiedag, de docenten en inschrijfmogelijkheden kunt u vinden op onze website www.marktwo.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met projectmanager Steven Korteling via telefoon 033 4345730 of per email: skorteling@marktwo.nl

De link naar de studiedag is: http://marktwo.nl/cursusaanbod/op-de-sofa

Dit bericht is 3328 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail