Symposium ‘Huisarts en POH-GGZ: Samen Sterker!’ op 20 april 2023

Facebooktwitterlinkedinmail

12 januari 2023 – Op donderdag 20 april viert PsyHAG, de expertgroep van kaderhuisartsen GGZ, haar 10-jarig bestaan met een symposium voor alle huisartsen en POH’s -GGZ in ons land: ZIN in GGZ.

Programma

We zijn een boeiend programma voor u aan het samenstellen. Met allerlei thema’s, zoals zingeving in de palliatieve fase: ‘Hoe leef je door met een beperkt levensperspectief?’, ‘Zingeving in de spreekkamer’ en ‘Zinnige zorg bij dementie’. We gaan het hebben over seksualiteit en gender: ’Genderdysforie’ en ‘Zin in seks’. U kunt uw therapeutische vaardigheden vergroten met ‘Een taal erbij, systemisch werken met poppetjes’, ‘Ademtherapie’ en ‘Teken je boodschap’ over de kracht van beeldtaal in de spreekkamer. 

We praten u bij over de eerste ervaringen met de nieuwe GGZ (GEM) en over de herstelbeweging. Hoe kun je werken aan herstel, de inzet van ervaringsdeskundigen en de herstel-ondersteunende-intake? En ook sessies over positieve gezondheid, zin in werk en zelf-compassie ontbreken natuurlijk niet.

Ook ZIN gekregen in GGZ? Schrijf u dan – voor een lager tarief – samen in als duo huisarts en POH-GGZ of met uw intervisiegroep. 

Voor meer informatie over het programma en inschrijven, klik hier


Bron: persbericht

Dit bericht is 1382 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail