Regelhulp Gidsje Verward Gedrag

Facebooktwitterlinkedinmail

12 november 2021 – In het gidsje ‘Regelhulp editie Verward Gedrag’ staat informatie over het regelen van passende zorg en ondersteuning bij verward gedrag. Het gidsje brengt de landelijke mogelijkheden en wetgeving in de zorg samen met behulpzame informatie.

Mensen met verward gedrag ervaren de wereld, op dat moment, anders dan andere mensen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende zijn psychische problemen, een licht verstandelijke beperking of dementie, niet zelden in combinatie met levensproblemen, zoals verslaving, schulden, dakloos zijn en het verlies van dierbaren.

In dit gidsje vindt u informatie over wie kan helpen bij het organiseren van zorg en ondersteuning. Welke zorg er voor mensen met verward gedrag is. De ervaringen van Karlijn Roex over haar verwarde periode. Tips hoe om te gaan met mensen met verward gedrag. En welke hulp er is voor naasten.

  • Welke zorg en ondersteuning is er voor mensen met verward gedrag?
  • Wie kan helpen bij het organiseren van zorg en ondersteuning?

In dit gidsje vindt u antwoorden op dit soort vragen én mooie voorbeelden.

Download ‘Regelhulp Gidsje Verward Gedrag’
PDF document | 16 pagina’s | 2,2 MB
Publicatie | 28-09-2021

Wil je het gedrukte gidsje ontvangen? Mail dan naar regelhulp@minvws.nl met in de onderwerptitel ‘Regelhulp editie Verward Gedrag’.

Is de PDF niet leesbaar? Neem dan contact op met bovenstaand e-mailadres.

Bron: regelhulp.nl

Dit bericht is 2210 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail