Patrick Lodiers maakt programma over zelfdoding voor BNNVARA

Facebooktwitterlinkedinmail

26 augustus 2020  – In het nieuwe BNNVARA televisieprogramma ‘Leven voor de dood’ gaat Patrick Lodiers dit najaar in gesprek gaat met mensen die worstelen met het leven en nadenken over zelfdoding.  Dit werd gisteren bekendgemaakt tijdens de presentatie van het nieuwe televisieseizoen.

Lodiers maakte tien jaar geleden al een thema-avond over zelfdoding.  Hij is ook het gezicht van ‘We gaan het maken’, waarin wordt gezocht naar oplossingen die het leven van mensen met een beperking makkelijker moeten maken.

Lonneke van der Zee, Algemeen Directeur BNNVARA: “Een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. Dat is waar de makers van BNNVARA zich dagelijks voor inzetten. Met onze programma’s willen we mensen aan het denken zetten, op ideeën brengen, inzichten bieden, begrip kweken, inspireren en laten discussiëren. En juist in deze hectische, bijzondere tijd voelen we deze verantwoordelijkheid misschien nog wel meer dan ooit. Ik ben daarom ongelofelijk trots op het rijke programma-aanbod voor het komend seizoen.”

Denk jij aan zelfdoding? Je bent niet alleen. Neem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via www.113.nl of bel 113 (lokaal tarief) of 0800-0113 (gratis).

Bron: nu.nl / bnnvara.nl

Dit bericht is 4519 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail