Nieuw bij Naasten in Kracht: e-learning ‘Aan de slag’

Facebooktwitterlinkedinmail

22 augustus 2021 –  Ontdek je eigen grenzen en leer ze bewaken met de e-learningmodules ‘Aan de slag’ van Naasten in Kracht. 

Als je zorgt voor iemand met een psychisch kwetsbaarheid, ga je vaak over je eigen grenzen heen. Soms weet je niet goed (meer) waar jouw grenzen liggen. En het is moeilijk om ze te bewaken. Met de e-learning van naasteninkracht.nl leer je ze ontdekken én bewaken. De informatie, tips, oefeningen en ervaringsverhalen leren je alles over je eigen grenzen. Ga aan de slag op www.naasteninkracht.nl/aan-de-slag.

Naasten in Kracht is er voor partners, kinderen, ouders, broers, zussen en goede vrienden van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Ervaringsverhalen vormen het hart van www.naasteninkracht.nl. Verhalen, filmpjes, animaties en e-learning geven naasten informatie, tips, inspiratie, troost en steun. Vooral van elkaar.

Naasten in Kracht is een initiatief van de ADF Stichting, Caleidoscoop, Depressie Vereniging, Impuls en Woortblind, MIND Familie- en Naastenraden, MIND Ypsilon, Labyrint-In Perspectief, Landelijke Stichting Familievertrouwenspersonen, NVA, Plusminus, Stichting Borderline, Stichting Naast, Stichting Zelfbeschadiging en Stichting Het Zwarte Gat.

Bron: ypsilon.org

Dit bericht is 1627 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail