MIND Connect app: kom in contact met mensen zoals jij

Facebooktwitterlinkedinmail

10 oktober 2019 – Als je te maken hebt met psychische problemen, zelf of bijvoorbeeld als ouder, kind of vriend(in), lijkt het soms of je er alleen voor staat. Het kan dan zo fijn zijn om te praten met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. Maar waar vind je die mensen?

Via de MIND Connect app kun je in contact komen met gelijkgestemden. Je zoekt op basis van bijvoorbeeld ervaring, leeftijd of interesse naar iemand waar jij contact mee wilt en vervolgens kun je met hem of haar mailen.

Hebben jullie een klik dan kun je ervaringen en advies uitwisselen. Zo niet ook geen probleem: je emailadres blijft onbekend voor degene met wie je contact hebt en je kunt het contact op elk moment verbreken.

Je staat er niet alleen voor!

Via de Connect app kun je via de mail berichten uitwisselen met mensen met dezelfde interesses. Jullie contact is afgeschermd binnen de omgeving van de Connect app, waardoor jullie elkaars mailadres niet zien. Om de app te gebruiken moet je ingelogd zijn. Log in bij MIND om gebruik te maken van de Connect app.

Bron: wijzijnmind.nl

Dit bericht is 3359 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail