MIND biedt online steun in coronatijd 

Facebooktwitterlinkedinmail

20 maart 2020 – Voor veel mensen is dit nu een verwarrende en beangstigende periode. Er is onzekerheid en er leven veel vragen. MIND is maandag gestart met een speciale ‘coronapagina’ https://wijzijnmind.nl/corona, met informatie, tools en initiatieven voor en door mensen met psychische problemen.

Verder biedt MIND dagelijks van 11.00 tot 16.00 uur een livestream samen met Stichting Out of the Box TV. In deze virtuele huiskamer voeren we gesprekken, delen mensen hun ervaringen, worden kijkersvragen beantwoord en komen deskundigen langs. De link naar de livestream vind je hier.

Wie komen er deze dagen langs op de livestream? 
Gisteren (donderdag 19 maart) was er een gesprek over angst en dwang met drs. Marjolein Bus, prof. dr. Lisbeth Utens van de Bascule en ervaringsdeskundige Addy Nooitgedacht van de ADF Stichting. Met een afvaardiging van Ypsilon was er een gesprek over familie en naasten.

Vandaag, 20 maart, komt Everdien Boesveld langs om over de Stadskamer Doetinchem te vertellen en is er een gesprek over bipolaire stoornissen met prof. dr. Ralph Kupka en Siebe Haagsma van de lotgenotenlijn PlusMinus.

Bron: nieuwsbrief mindplatform

Dit bericht is 2928 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail