Gratis zelfhulp Omgaan met coronastress

Facebooktwitterlinkedinmail

31 maart 2020 – Veel mensen ervaren door de dreiging van het coronavirus gevoelens van stress, angst en onveiligheid. Mensen vragen zich af hoe lang dit nog gaat duren. Ze maken zich zorgen om de gezondheid van zichzelf of van een naaste. Maar ook over de toekomst, bijvoorbeeld over hoe het verder moet met hun baan, of een vakantie nog door kan gaan of over wat voor invloed dit heeft op de economie. De huidige situatie is nieuw terrein voor iedereen en dat betekent dat veel mensen zoekende zijn in hoe ze het beste op de nieuwe situatie kunnen reageren.

In dit programma krijg je concrete tools die je helpen in het omgaan met de lastige gedachten en gevoelens waar je door de aanwezigheid van het coronavirus mee kunt worstelen. Ook kunnen de tools je helpen om klachten die je nog niet ervaart te voorkomen. Ze kunnen een bijdrage leveren om tot rust te komen en juist meer aandacht te schenken aan de dingen die belangrijk voor je zijn.

Voor wie?

Dit programma is bedoeld voor iedereen die wil omgaan met lastige gedachten en gevoelens waar je door de aanwezigheid van het coronavirus mee kunt worstelen.

Onderwerpen die aan bod komen

  • Waar vind je goede informatie?
  • Acceptatie
  • Toolkit met verschillende psychologische technieken die kunnen helpen om minder coronastress te ervaren. Waaronder: ontspannen, afleiding zoeken, emoties uiten, contact houden met de omgeving, in beweging  blijven, structuur aanbrengen en positiviteit.

Enkele voordelen van het programma

    • Het programma is gratis
    • Praktische tips en handvatten om vervelende gedachten en gevoelens te verminderen
    • Inzichtgevende opdrachten

Kosten programma

Het programma wordt gratis aangeboden.

Wil je zelfstandig aan de slag met dit programma? Registreer je dan eerst. Na de registratie kun je het gehele programma gratis volgen. Bovendien heb je de rest van je leven toegang tot het programma!

Bron: therapieland.nl

Dit bericht is 3173 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail