Gratis webinar Scott Sells: Behandelen van gezinnen met angst

Facebooktwitterlinkedinmail

20 juli 2022 –  Scott Sells heeft een structureel-strategische gezinsbehandeling voor het getraumatiseerde kind ontwikkeld waarmee je het kind daadwerkelijk verder helpt. Tijdens zijn 3-daagse Masterclass trauma en systeemtherapie: Treating the traumatized child in november leert hij je stap voor stap dit model en geeft hij je duidelijke handvatten. 
 
Op donderdag 15 september om 19.30 uur (Nederlandse tijd) geeft Scott Sells speciaal voor onze Nederlandse relaties het gratis Webinar Behandelen van gezinnen met angst, als voorproefje voor de masterclass. Dit is zijn best bezochte webinar.

Wist je dat er veel gezinnen zijn waar angst heerst? Naarmate kinderen angstiger worden, worden hun ouders en het hele gezin dat meestal ook. Ouders zullen vaak overcompenseren om de stress en het ongemak van hun kind te beperken. Dit kan de angst van hun kind echter juist in stand houden of verergeren. Zonder familietraumabehandeling blijven de grondoorzaken van de angst van het kind onbehandeld.

Op dit webinar leer je:

  • Hoe ouders onbewust te veel tegemoetkomen aan de angst van hun kind en hoe je dit kunt veranderen.
  • Hoe ‘bolwerken’ worden gecreëerd, zoals schaamte, verwijten, prestaties of goedkeuring, die leiden tot angst bij ouder of kind of deze in stand houden.

Na afloop van dit webinar is er de mogelijkheid tot vragen en discussie met dr. Sells.

Schrijf je in voor het gratis webinar

Bron: rinogroep.nl

Dit bericht is 1538 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail