Driedaagse module ACT bij Jongeren en verfrissende technieken

Facebooktwitterlinkedinmail

29 maart 2019 – In deze driedaagse module leer je de eigenheid kennen van het werken met ACT bij jongeren en leer je verschillende verfrissende technieken kennen om flexibel met ACT aan de slag te gaan.

Data opleiding: 20 mei, 21 mei en 22 mei 2019, van 10u00 tot 17u00

  1. ACT bij jongeren
  2. Vergroot je impACT met creatieve technieken
  3. De matrix, een nieuwe tool in ACT

Aangezien het 3 aaneensluitende dagen kan je op de locatie (van de laatste 2 workshops) Hof Van Zevenbergen overnachten.

Je kan ook de workshops ook als losse dagen volgen.

Data opleiding: 20 mei, 21 mei en 22 mei 2019, van 10u00 tot 17u00

Deze module is gericht op hulpverleners die ervaring hebben met ACT. Deze module is uiterst geschikt voor hulpverleners die met jongeren werken of interesse hebben in een nieuwe set van verfrissende technieken.

Doel van deze workshop

Na deze 3 dagen ken je de eigenheid van het werken met ACT bij jongeren en heb je verscheidene nieuwe technieken aangeleerd die goed aanspreken bij deze doelgroep.

Werkwijze

Deze module bestaat enerzijds uit een theoretisch gedeelte en anderzijds uit ervaringsgericht werk. Je neemt regelmatig het cliëntperspectief in om te ervaren hoe krachtig deze technieken en modellen kunnen zijn.

Tijdsinvestering

De module bestaat uit 3 workshopdagen die lopen van 10u tot 17u. Je kan op de locatie overnachten. Kijk ook naar de 8-daagse opleiding ‘Jongeren en verfrissende technieken’ (laatste editie).

Data en locatie

20 mei: Den Boomgaerd te Ranst

21-22 mei: Hof Van Zevenbergen te Ranst

Gerelateerde opleidingen

Dit bericht is 2345 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail