Depressie taboe? Echt niet!

Facebooktwitterlinkedinmail

8 maart 2017 – Steeds meer jongeren lijden onder klachten als depressie en symptomen van een burn out. Een ziekte of een logisch gevolg van een abnormale belasting van het dagelijkse leven? Moet je je hier dan voor verstoppen of voor schamen? Wij denken van niet, integendeel.

Bestaande taboes doorbreken

Wij, vier studenten fotografie aan de Fotovakschool te Amsterdam, slaan de handen ineen. Ons project “Depressie geen taboe” is gemaakt door en voor jongeren. Door middel van beeld en tekst de bestaande taboes rondom depressie doorbreken.

Wie wil zijn/haar verhaal met ons delen?

Wij zoeken naar jongeren tussen de 18 en 25 jaar oud die hun verhaal met ons willen delen en samen met ons willen werken aan een mooi foto project om depressie onder jongeren bespreekbaar te maken. We willen jou echt goed leren kennen, dus reken op meerdere gesprekken. Gezien en gehoord worden is belangrijk en door het delen van ervaringen kunnen wij elkaar helpen en inspireren om op deze manier een stapje dichter bij het leven zonder angst te komen. Een band opbouwen om uiteindelijk het masker te kunnen laten vallen. Je bent niet alleen en je hoeft het niet alleen te doen.

Wil jij ons helpen dit project te verwezenlijken en de wereld te laten zien dat we er allemaal mogen zijn? Meld je dan nu aan! Stuur een mail naar depressiegeentaboe@outlook.com of neem een kijkje op onze website http://depressiegeentaboe.wixsite.com/geentaboe

Bron: adfstichting.nl

Dit bericht is 5352 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail