Angst, Dwang en Fobie stichting jubileumcongres op 31 mei

Facebooktwitterlinkedinmail

12 april 2024 – De Angst, Dwang en Fobie stichting (ADF stichting) kondigt met trots haar jubileumcongres aan, ter gelegenheid van haar 55 jaar van toewijding aan het ondersteunen van mensen met angst-, dwang- en fobieklachten. Het jubileumcongres, dat zal plaatsvinden op 31 mei 2024 van 09:30 tot 16:30 uur, in het congres en zalencentrum Antropia te Driebergen, staat open voor patiënten, naasten, geïnteresseerden en professionals in het veld. Dit evenement biedt een unieke gelegenheid om te leren, verbinden en inspireren.

Het congres zal een dag vol boeiende lezingen, interactieve workshops en waardevolle netwerkmogelijkheden omvatten. Deelnemers kunnen zich verheugen op een uitgebreid programma dat gericht is op het delen van kennis, ervaringen en het verkennen van nieuwe benaderingen voor het omgaan met angst-, dwang- en fobieklachten.

Enkele hoogtepunten van het programma zijn onder meer:

  • Inspirerende lezingen van vooraanstaande experts op het gebied van angst-, dwang- en fobieklachten.-Interactieve workshops gericht op het aanleren van praktische vaardigheden en het delen van ervaringen.
  • Een uitgebreide lunch en netwerkborrel om contacten te leggen en ervaringen uit te wisselen.
  • Accreditatie voor professionals is inbegrepen voor deelname aan het congres.

Dit jubileumcongres markeert een belangrijke mijlpaal voor de ADF stichting en biedt een waardevolle gelegenheid voor alle betrokkenen om samen te komen, kennis te delen en elkaar te ondersteunen”, aldus Patricia Muis, Directeur/bestuurder van de ADF stichting. “We kijken er naar uit om onze gemeenschap te versterken en gezamenlijk een verschil te maken in het leven van mensen die te maken hebben met angst-, dwang- en fobieklachten.”

Voor meer informatie over het jubileumcongres en om u aan te melden, kunt u terecht op www.adfstichting.nl/congres of contact opnemen via jubileumcongres@adfstichting.nl.

Bron: persbericht

 

 

Dit bericht is 1267 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail