TOPGGz-keurmerk uitgereikt aan Leo Kannerhuis

Facebooktwitterlinkedinmail

18 december 2022 – Op 12 december heeft Monique van Bueren het TOPGGz-keurmerk opnieuw uitgereikt aan het Leo Kannerhuis, onderdeel van Parnassia Groep (Youz). Patiënten zijn door dit keurmerk verzekerd van hoogspecialistische en innovatieve patiëntenzorg op het gebied van autisme. Door wetenschappelijk onderzoek, delen van kennis en bieden van opleiding draagt Leo Kannerhuis aantoonbaar bij aan betere behandeling en zorg voor mensen met autisme.

In 2009 kreeg Leo Kannerhuis het TOPGGz-keurmerk voor de eerste keer en daarna is het keurmerk, na inhoudelijke beoordelingen, elke vier jaar verlengd.

Trots op collega’s
Jacqueline Bailly (directeur zorg Youz) sprak de collega’s toe die op de locaties Arnhem, Nijmegen en Amsterdam via een live videoverbinding meekeken naar de uitreiking:  “Jullie zijn zo goed bezig. Met tomeloze energie en gedrevenheid hebben jullie vanuit verschillende locaties gewerkt aan ons gemeenschappelijke doel, namelijk het TOPGGz-keurmerk. In eerdere speeches kwam het innovatieve karakter van Leo Kannerhuis ter sprake; wij durven en gaan het aan. We staan open om te leren van elkaar zodat we onze patiënten de handvatten kunnen geven waardoor ze het leven kunnen leiden dat bij hen past. Die instelling maakt Leo Kannerhuis een kenniscentrum en een prachtige plek voor verdere opleiding. Onze kennis delen we graag zodat alle mensen met autisme-vraagstukken beter geholpen kunnen worden.”

Elnathan Prinsen, psychiater en lid raad van bestuur van de Parnassia Groep sinds juni 2022, was ook aanwezig bij de uitreiking:  “Ik werk een dag per week bij het Leo Kannerhuis en zie daar hele bijzondere ontwikkelingen waar behandelende collega’s en patiënten beter en sterker door worden. Laat deze toegevoegde waarde zien en blijf laagdrempelig beschikbaar voor diegenen die een beroep op jullie doen.”

Bron: topggz.nl

Dit bericht is 1101 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail