‘Op de sofa van de huisarts en de POH-GGZ’

Facebooktwitterlinkedinmail

Banner nieuwsbrief

4 maart 2016 –Op donderdag 23 juni 2016 vindt de vierde nascholingsdag ‘Op de sofa van de huisarts en de POH-GGZ’ plaats. Eerdere versies van deze dag werden druk bezocht en zeer goed beoordeeld.

Omdat het aantal mensen dat met psychische klachten de huisarts bezoekt nog steeds stijgt, organiseren wij op donderdag 23 juni 2016 de 4e editie van de studiedag ‘Op de sofa van de huisarts en POH-GGZ. Een nascholingsdag die geheel in het teken staat van ‘psychische zorg in de eerste lijn’.

Om deze dag over psychische problemen relativerend te starten, betoogt prof. Jan Swinkels (psychiater AMC) dat een zekere mate van je ongelukkig voelen gewoon bij het leven hoort. Na deze plenaire aftrap volgt ieder zijn eigen programma. U kunt kiezen uit de volgende keuzesessies:

  1. ‘Ik ben toch niks waard’
  2. Let’s talk about sex
  3. Hypochondrie serieus nemen
  4. Burn-out, toename van hulpvraag in de huisartspraktijk
  5. KOPP-zorg: Kinderen van Ouders met Psychische Problemen
  6. Psychologische zorg voor LVG-ers en patienten met een laag IQ
  7. E-Mental Health en de huisartspraktijk
  8. Ziek worden van verlies

Accreditatie
Accreditatie wordt aangevraagd bij de KNMG, LV POH-GGZ, NVvPO, VSR, V&V en Registerplein

Kosten

De kosten voor deelname bedragen voor de huisarts €225,- en voor de POH-GGZ €195,- p.p. (leden van de Landelijke Vereniging POH-GGZ betalen €185). Dit bedrag is inclusief consumpties, lunch en cursusmateriaal

Inschrijven

Meer informatie over deze studiedag, de docenten en inschrijfmogelijkheden kunt u vinden op onze website www.marktwo.nl. Voor vragen kunt u ook contact opnemen met projectmanager Steven Korteling via telefoon 033 4345730 of per email: skorteling@marktwo.nl

 Download hier de folder (Pdf)

Dit bericht is 15713 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail