Nationaal Jaarcongres Overprikkeling (ook) online aangeboden

Facebooktwitterlinkedinmail

11 januari 2022 – In verband met de eerdere coronamaatregelen hadden wij het aanstaande Nationaal Jaarcongres Overprikkeling van 25 januari al omgezet naar een hybride bijeenkomst. Hierdoor kregen deelnemers al de mogelijkheid om dit interessante congres te volgen op de manier die op dit moment bij hen past; live of online.

Nu we nog in lockdown zijn en we nog niet weten of er versoepelingen of juist verlenging van de huidige maatregelen volgen, willen wij nogmaals aangeven dat het gehele congres heel goed online gevolgd kan worden. Het programma en de inhoud blijft gelijk, alleen de vorm wordt wat anders.

Het Nationaal Jaarcongres Overprikkeling op 25 januari gaat in op overprikkeling bij verschillende hersen- en psychiatrische aandoeningen. Wat is er tot nu toe bekend over overprikkeling in de wetenschap, en hoe gaan we er vandaag de dag in de praktijk mee om? Hoe wordt overprikkeling ervaren door ervaringsdeskundigen? Het belooft een zeer boeiend (online) congres te worden met toonaangevende sprekers, waaronder wetenschappers uit diverse werkvelden, behandelaars en ervaringsdeskundigen.

De maatregelen staan ons dus niet in de weg er een mooie dag van te maken. Ben jij er ook bij? Klik hieronder voor meer informatie en aanmelden.

Programma en aanmelden
We kijken uit naar je (online) komst op dinsdag 25 januari 2022!

Bron: persbericht

Dit bericht is 1860 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail