LOC organiseert Online Basis­cursus­sen Wmcz 2018

Facebooktwitterlinkedinmail

3 april 2020 – Vanwege de coronacrisis kunnen de basiscursussen komende maand niet fysiek plaatsvinden, daarom zullen LOC-adviseurs de basiscursus Wmcz 2018 komende maand online verzorgen.

Basiscursus Wmcz 2018
Per 1 juli 2020 zijn de Wmcz 2018(Pdf) en het besluit Wmcz 2018(Pdf) van kracht: dit betekent veel voor de rechten en plichten van cliëntenraden. Tijdens deze online basiscursus bereiden we ons voor op de inwerkingtreding. De deelnemers worden uitgebreid meegenomen in alle onderdelen van deze nieuwe wet. We staan stil bij het ‘waarom’ van medezeggenschap en de betekenis voor de praktijk. Nu de Wmcz 2018 eraan komt, staan we nadrukkelijk stil bij de veranderingen dit dit met zich meebrengt en hoe je je daarop kunt voorbereiden.

Voor wie
De online basiscursus Wmcz 2018 is bedoeld voor startende cliëntenraadsleden en ondersteuners die actief zijn in alle sectoren. Maar ook voor ervaren leden die kennis over de Wmcz 2018 willen ophalen. Of leden die geïnformeerd willen worden over actuele ontwikkelingen.

Vanuit een cliëntenraad kan maximaal 1 persoon deelnemen. Als meer leden de cursus willen volgen, neem dan contact op met LOC om mogelijkheden te bespreken. Bel (030) 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl.

Er is plaats voor 8 deelnemers, dus meld je gauw aan!

Let op: de online basiscursus is alleen toegankelijk voor cliëntenraden die lid zijn van LOC

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan de online basiscursus. Ook ondersteuners van cliëntenraden die lid zijn van LOC kunnen kosteloos deelnemen.

Hoe werkt een online cursus?
De cursus wordt online verzorgd door een van de LOC-adviseurs. Alle deelnemers doen vanaf hun eigen locatie mee aan de online cursus.
Na bevestiging van deelname ontvang je een duidelijke instructie hoe de cursus precies in zijn werk gaat.

Wat heb ik nodig om mee te doen?
Om deel te kunnen nemen aan deze online basiscursus heb je een beeldscherm nodig (computer, ipad, eventueel telefoon), met goed werkend internet. Mocht je dit niet hebben, en zou je wel graag mee willen doen? Neem dan contact op met de vraagbaak van LOC. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17. 00 uur kun je bellen naar 030 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl

Aanmelden
Wanneer je je hebt aangemeld, ontvang je binnen enkele dagen een bevestiging van deelname, of een bericht dat de cursus al vol was.

Om je aan te melden, klik je op de datum en tijd van jouw voorkeur:

Meer weten?
Neem dan contact op met de vraagbaak van LOC. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17. 00 uur kun je bellen naar 030 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl

Bron: clientenraad.nl

Dit bericht is 2388 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail