Jubileumcongres Youz Leo Kannerhuis in verband met 50 jarig bestaan

Facebooktwitterlinkedinmail

17 juni 2024 – Het Leo Kannerhuis, onderdeel van Youz, is een nationaal behandel- en kenniscentrum voor autisme. Het centrum heeft het TOPGGz-keurmerk en biedt clienten hoogspecialistische (topklinische) zorg die gebaseerd is op de laatste wetenschappelijke inzichten. Die kennis delen we graag met vakgenoten tijdens het jubileumcongres..

We organiseren dit jaar verschillende activiteiten. Op 21 november vindt het wetenschappelijk jubileumcongres Youz Leo Kannerhuis plaats waarin actuele thema’s en onderwerpen binnen de Levensloop centraal staan.

Gerenommeerde internationale en nationale sprekers belichten, ieder vanuit hun eigen specialisatie, de levensfase van kinderen, jeugdigen en volwassenen.

In parallelsessies delen we de meest recente onderzoeken en / of inzichten vanuit de klinische praktijk op het gebied van autisme.

Klik hier voor het programma >>

LOCATIE Musis Arnhem
Velperbinnensingel 15, 6811 BP
De concertzaal van Musis Sacrum (in de volksmond Musis) is al sinds 1847 het huis van muziek in Arnhem. In de afgelopen tien jaar is Musis ingrijpend vernieuwd.

Eind 2017 is de historische Muzenzaal gerenoveerd. Vanaf januari 2018 staat de Muzenzaal weer te schitteren als sfeervolle locatie met behoud van de historische uitstraling. Op 21 november mogen wij de deelnemers aan het congres in deze prachtige zaal ontvangen!

De locatie is goed bereikbaar met het OV en de auto.

registratie

Tot en met 8 september geldt er een aantrekkelijke vroegboekkorting!

Bron: persbericht

Dit bericht is 549 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail