Doe mee aan Last Man Standing op 24-9 in Utrecht

Facebooktwitterlinkedinmail

2 mei 2022 – De inschrijving voor MIND Last Man Standing 2022 is geopend! Op 24 september krijg je de kans om mee te doen aan de ultieme fysieke challenge en je tegelijk in te zetten voor een mentaal gezonde samenleving. Doe samen met honderden anderen mee en daag jezelf uit: probeer 6 uur lang op een paal te staan in hartje Utrecht!

Geniet daarbij van live optredens, Radio DJ’s, ontroerende verhalen en de fantastische sfeer. Onze vaste BN-ers Jasper Demollin en Jurre Geluk zijn er ook weer bij om er een onvergetelijke dag van te maken. Jij ook? Het aantal plekken is beperkt, dus wacht niet te lang  met aanmelden voor Last Man Standing!

Waarom meedoen met Last Man Standing?

Veel mensen krijgen vroeg of laat, zelf of in de directe omgeving, te maken met psychische problemen. Mentale klachten zoals een depressie, burn-out, prestatiedruk, eet- of angststoornissen komen veel voor. Toch durven mensen hier nog steeds niet goed over te praten. Maar psychische gezondheid is even belangrijk als fysiek gezond zijn en daarom gaan wij hier voor staan! De donaties die we ophalen worden onder meer ingezet voor projecten gericht op de mentale gezondheid van jongeren. Zoals de MIND Young Academy, de MIND Young Studio, #openup, het MIND Young Panel, MIND Us en gratis anonieme hulp via MIND Korrelatie. Ons doel is een psychisch gezonde samenleving, waarin iedereen met mentale klachten rekenen op begrip, ondersteuning en goede zorg.

Bron: wijzijnmind.nl

Dit bericht is 1273 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail