Activiteiten in de Week van de Psychiatrie

Facebooktwitterlinkedinmail

21 maart 2017 – Volgens traditie is de laatste week van maart de Week van de Psychiatrie. Tot en met 2016 zorgde een landelijke werkgroep voor een thema en de organisatie van de Breingeindag. Door het hele land werden rondom dit thema activiteiten georganiseerd in dezelfde week. Helaas is in 2016 de werkgroep gestopt en is er nog geen vervanging. Daardoor is er dit jaar geen landelijk thema en een Breingeindag.

Echter, dat betekent niet dat er in het land geen activiteiten zijn. LOC heeft al meerdere signalen ontvangen dat lokaal dingen worden georganiseerd. Via dit bericht wijst LOC op de initiatieven die tot nu toe bekend zijn. En vraagt LOC uw hulp om deze lijst aan te vullen. Zodat alle activiteiten zoveel mogelijk aandacht krijgen. Dat kan door onder op de website van het LOC een reactie te geven met informatie over de activiteit.

Activiteiten bekend bij LOC

Delft  –> 19 tot en met 24 maart

Facebook pagina met informatie

Video

Utrecht –> 27 tot en met 31 maart

Website van Zin in Utrecht

Wijhe, Kampen en Wezep –> 27 tot en met 31 maart

Website ProJuventus

Parkstad Limburg –> 27 tot en met 31 maart

Website parkstadactueel.nl

Week van de psychiatrie 2017

Veel clientenraden GGz mailden dit jaar met LOC, om te vragen wanneer de week zou zijn en met welk thema. Gezien de activiteiten die er ook dit jaar weer zijn en de vele vragen, heeft LOC besloten om een nieuwe werkgroep op te richten. Wilt u meedoen met deze werkgroep? Neem dan contact op met Joep Bartholomeus, via j.bartholomeus@loc.nl of 030 – 284 3200.

Meer informatie over de week van de psychiatrie

Wilt u meer weten over de ontstaansgeschiedenis van de week en wat er tijdens vorige weken is georganiseerd? Kijk dan op de website van LOC, www.weekvandepsychiatrie.nl. Let op: deze website bevat door het uiteenvallen van de werkgroep nog niet de laatste informatie. Daar werken we de komende weken aan.

Bron: loc.nl

Dit bericht is 3650 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail