Heb jij de Nederlands Kampioen Stress in huis?

Facebooktwitterlinkedinmail

1 oktober 2019 – Deze week is het eerste Nederlands Kampioenschap Stress van start gegaan. Tot en met vrijdag 25 oktober kan iedereen die werkt meedoen aan de voorrondes. De vier deelnemers met de hoogste score staan op 7 november in de finale van het NK Stress tijdens het Stresstival in Amsterdam. Björn Kuipers – als topscheidsrechter per definitie goed met stress – zal de finale fluiten.

Wil jij weten hoe goed jij en je collega’s zijn in stress? Doe dan de test op www.nkstress.nl. Op maandag 28 oktober hoor je of je door bent naar de finale!

Aandacht voor de positieve kant van stress

Met het NK Stress wil ik op ludieke wijze aandacht vragen voor de positieve kant van stress en het belang van de juiste balans tussen stress en herstel. Want stress geeft je superkrachten, als je maar op tijd rust neemt. Zit het in jouw organisatie wel goed met de stress-herstelbalans? Oftewel: zijn jullie goed in stress? Doe dan samen met je collega’s mee aan het NK Stress, en wie weet zien we jou of één van je collega’s in de finale!

Meer weten?

Wil je meer weten of het NK Stress? Bel of mail me gerust. Ben je nieuwsgierig naar Stresstival, hét festival over stressmanagement? Kijk dan www.stresstival.nl voor meer informatie en tickets.

Bron: persbericht

Dit bericht is 2481 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail