Congres Schematherapie | Donderdag 12 mei 2022 | Van der Valk Hotel Utrecht

Facebooktwitterlinkedinmail

4 april 2022 –  Ben je benieuwd naar schematherapie omdat je wilt verwijzen of omdat je wilt weten of deze methodiek iets voor jou is om in de toekomst mee te gaan werken? Dan is het congres Schematherapie op donderdag 12 mei 2022 iets voor jou. 

Schematherapie is een vorm van psychotherapie voor mensen met een persoonlijkheidsstoornis. Schematherapie helpt om de oorsprong van gevoelige snaren (schema’s) te doorgronden en te veranderen. Er is aandacht voor op een andere wijze omgaan met de gevoelige snaren (schema’s) en gemoedstoestanden (modi).

Kortdurende schematherapie in de praktijk

Tijdens het congres leer je over de kernelementen van schematherapie en de belangrijkste methoden en technieken in de behandeling van persoonlijkheidsstoornissen of persisterende syndroomstoornissen. Je krijgt een beter begrip van schematherapie en hoe deze behandeling in jouw klinische praktijk ingebouwd kan worden.

Een congres over schematherapie met: 

  • Een unieke demonstratie sessie
  • Meer begrip van techniek en voorwaarden
  • Verdiepende workshops naar keuze
  • Inzicht in de fijne kneepjes van de techniek
  • Handreiking hoe schematherapie toe te passen

Beter begrip van schematherapie krijgen

Maak kennis met de behandelmethode schematherapie. Leer de uitgangspunten van deze effectieve interventie. In de workshops kun je zelf verfijning en verdieping aanbrengen op bepaalde aspecten, zoals imaginaire rescripting, empathisch confronteren en de meerstoelentechniek. 

Waarom 3 sprekers je aanraden deel te nemen aan het congres Schematherapie

Meer informatie en aanmelden: https://bit.ly/3u2eWCU

Bron: persbericht

Dit bericht is 1862 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail