Jaarlijks Congres Slaapproblemen bij jonge kinderen – editie 2022

Facebooktwitterlinkedinmail

26 maart 2022 – Op donderdag 19 mei 2022 vindt het jaarlijkse congres ‘Slaapproblemen bij jonge kinderen – editie 2022’ plaats in Eindhoven.

Jonge kinderen en slaapproblemen. Deze combinatie komt veelvuldig voor. Dit vormt zowel voor ouders als voor professionals een uitdaging. Ouders willen niets liever dan dat hun kind lekker doorslaapt en het geeft hen stress en ondermijnt hun zelfvertrouwen wanneer dit om welke reden dan ook, niet lukt. Het jaarlijks congres ‘Slaapproblemen bij jonge kinderen’ krijgt telkens weer een hoge waardering van de deelnemers.

De sprekers geven handvatten aan professionals om met problemen rond het slapen van verschillende aard om te gaan. Maar ook om ouders te helpen slaapproblemen waar mogelijk te voorkómen. Juist daarom is het zinvol om op maat hiermee aan de slag te gaan.  

Meer…

Sprekers

  • Drs. Marilene de Zeeuw (Rijnstate Ziekenhuis) – Werk aan emotionele gezondheid gezinnen
  • Dr. Isabel De Groote (Universiteit Ziekenhuis Gent) – Graaf dieper bij een ontwikkelings- of gedragsprobleem
  • Willemijn Bergman (Fiom Adoptievoorzieningen) – Veilig leren slapen
  • Drs. Gerinda van Haaften (Beter Starten) – Daadkrachtig aan de slag met ouders
  • Dr. Sigrid Pillen (Kinderslaapexpert) – Ook bijzondere kinderen verdienen goede slaap
  • Drs. Myrte van Lonkhuijsen (Praktijk Myrthe van Lonkhuijsen) – Vanaf de start fijn blijven slapen

Accreditatie, korting en aanmelding

Voor dit jaarlijkse congres is accreditatie aangevraagd bij FGzPt, NIP/NVO, SKJ, AbSG*, ADAP (NVLF / NVD), Kwaliteitsregister Fysiotherapie, KNGF, DAIMH, Kwaliteitsregister V&V, Verpleegkundig Specialisten Register en het Registerplein.

Meer informatie over puntenaantallen, categorieën, kortingsmogelijkheden en inschrijvingsmogelijkheden is te vinden op de website van het Euregionaal Congresburo.

Bron: persbericht

Dit bericht is 1637 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail