Wat vinden cliënten van digitale zorg?

Facebooktwitterlinkedinmail

e-health

Onder de titel ‘Werken aan Vraagsturing’ worden drie voucherprojecten uitgewerkt. Daarbij staat de inbreng van cliënten & familie centraal. De projecten worden door de lidorganisaties van het Landelijk Platform GGz en onder leiding van externe projectleiders uitgevoerd.

E- health

Via deskresearch is inzicht gekregen in de 265 eHealth-toepassingen die momenteel door 74 ggz-instellingen worden aangeboden. De samenvatting en uitgebreide rapportage zijn inmiddels beschikbaar. Klik hier.

Ook vragen we mensen met psychische klachten of hun omgeving hun mening te geven om de digitale zorg in Nederland te verbeteren. Als u mee doet, maakt u kans op een cadeaubon! Deelnemen kan tot 28 februari. Klik hier om de vragenlijst te starten. Invullen duurt ongeveer 15 minuten.

Kansen op werk
Met dit 3-jarig project gaan we jongeren en volwassen met een psychische aandoening via een werkervaringsplaats naar betaald werk begeleiden.

Kwaliteit & implementatie
We hebben 30 positieve reacties gehad van ggz-instellingen die willen meedoen aan de proeftuinen. Lees meer in de onderstaande nieuwsbrief.

Nieuwsbrief nr. 1   oktober 2013

Bron: platformggz.nl 

Dit bericht is 2022 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail