Studiedag “E-Mental Health” – 16 april

Facebooktwitterlinkedinmail

computer-brain

LANDELIJKE STUDIEDAG ‘E-MENTAL HEALTH’

16 april 2013 – De Observant, Amersfoort

E-health is niet meer weg te denken uit de zorg en wordt ook in de geestelijke gezondheidszorg steeds gebruikelijker en grootschaliger ingezet. Daarnaast is er veel discussie over de inrichting van de geestelijke gezondheidszorg. Vooral de eerste lijn lijkt hier een grotere rol te gaan spelen. Zijn deze ontwikkelingen te integreren? En welke mogelijkheden biedt e-mental health in dat kader? Hoe staat het met de bewezen (kosten)effectiviteit van e-mental health? Hoe wordt e-mental health in de eerste- en tweede lijn toegepast en kunnen we dat uitbereiden?

Het Leids Congres Bureau organiseert op 16 april een studiedag waarin bovenstaande vragen aan de orde komen en waar we ook ingaan op innovatieve e-mental health, brede integratie, zelfmanagement, e-diagnostiek en zorgpaden.

Doelgroep
Deze studiedag is bedoeld voor huisartsen, poh’s-ggz, (eerstelijns)psychologen, psychiaters, gedragstherapeuten, verslavingsartsen, maatschappelijk werkers en sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, maar ook voor managers van GGz instellingen, kenniscentra en zorgverzekeraars.

Accreditatie
Accreditatie is aangevraagd bij ABC1, het kwaliteitsregister V&V, het verpleegkundige specialisten register, NIP eerstelijnspsychologen en GZ-psychologen. Houd onze website in de gaten voor meer informatie over toekenning van punten.

 

Bron: Leids Congres Bureau (Tevens voor meer informatie & brochure)

 

Dit bericht is 4599 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail