Pluim van zorgverzekeraar CZ voor GGzE

Facebooktwitterlinkedinmail

Unknown

22 september 2015 – GzE heeft van zorgverzekeraar CZ de classificatie ‘Beste Zorg’ gekregen voor persoonlijkheidsstoornissen en eetstoornissen.

GGzE heeft van zorgverzekeraar CZ de classificatie ‘Beste Zorg’ gekregen voor persoonlijkheidsstoornissen en eetstoornissen. Ook VGZ heeft de zorg voor eetstoornissen, dementie en alcoholverslaving met deze classificatie beoordeeld. En ook voor de zorg bij angst, depressieen geestelijke klachten die zich lichamelijk uiten scoort GGzE bij VGZ bovengemiddeld.

In voorjaar vond toetsing plaats bij de Eindhovense ggz-instelling. Daarbij is gekeken naar de aanwezigheid van een behandelplan, een zorgprogramma, de inzet van ervaringsdeskundigen en de aangeboden therapieën.

GGzE zet zich in voor de best mogelijke mensgerichte zorg en is daarom trots dat dit ook door zorgverzekeraars zo wordt gezien. Zorgaanbieders die door CZ en VGZ voor zorg als beste scoren, worden als voorkeursaanbieder bestempeld.

In november publiceren CZ en VGZ de classificaties op hun websites. Zo willende verzekeraars de verzekerden helpen bij het kiezen van een zorgaanbieder. Daarnaast worden zorgaanbieders met de hoogste classificaties gecontracteerd voor levering van zorg aan VGZ-verzekerden met een ‘selectief polis’. Aan mensen die via CZ verzekerd zijn wordt deze als ‘Beste Zorg’ aanbevolen.

Bron: ggze.nl 

Dit bericht is 640 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail