Nieuwe website: Kennisplein De Ervaringsdeskundige

Facebooktwitterlinkedinmail

Schermafbeelding 2013-11-27 om 08.12.52

Iedereen die meer wil weten over ervaringsdeskundigheid kan vanaf nu terecht op het Kennisplein De Ervaringsdeskundige. Op deze interactieve website kan kennis worden gebracht en gehaald over de ontwikkeling van ervaringskennis en de inzet van ervaringsdeskundigheid binnen en buiten de ggz.

www.deervaringsdeskundige.nl is bedoeld voor mensen die werken aan hun herstel of een ander daarin ondersteunen, voor werkgevers die ervaringsdeskundigen willen inzetten in de ggz of aangrenzende werkvelden en voor alle andere geïnteresseerden. Naast actuele informatie en concrete hulpmiddelen biedt de website de mogelijkheid tot debat en uitwisseling van ervaringsverhalen en praktijkvoorbeelden.

De website is in opdracht van Markieza ontwikkeld door het Trimbos-instituut in samenwerking met HEE! enKenniscentrum Phrenos.

De ervaringsdeskundige.nl bestond al langer, maar is grondig vernieuwd tot een kennisplein waar werkgevers, ervaringsdeskundigen, cliënten, docenten, uitkeringsinstanties en andere belangstellenden elkaar kunnen treffen.

Dus ga naar de site en doe mee!

Bron: trimbos.nl 

Dit bericht is 5566 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail