Infoavond woon- en werkhuis te Voorschoten voor jongvolwassenen met autisme

Facebooktwitterlinkedinmail

huis-tekening

Op donderdag 21 februari worden de plannen gepresenteerd voor de realisatie van een duurzaam woon- en werkhuis voor jongvolwassenen met autisme in Voorschoten.

Het is een initiatief van een groep ouders van kinderen met autisme en nog een andere beperking. Verenigd in de Stichting Voorschot hebben zij de gemeente Voorschoten, zorgverlener ASVZ en woningcorporatie de Sleutels enthousiast gekregen om een integraal project te realiseren aan de Richard Wagnerlaan 28. Er komt een gebouw waar wonen, werken, begeleiding en sociaal maatschappelijk ondernemen samenkomen.

Na het tekenen van de intentieovereenkomst in mei 2012, is door partijen hard gewerkt aan de plannen. Inmiddels is het voorlopig ontwerp gereed. Omwonenden, belanghebbenden en andere geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om kennis te nemen van dit ontwerp en de planning. Namens de gemeente is wethouder Freddy Blommers aanwezig.

De inloopbijeenkomst wordt gehouden op donderdag 21 februari 2013 van 16.30 uur tot 18.30 uur in Het Wedde, Richard Wagnerlaan 8, te Voorschoten.

Meer informatie zie de website van de Stichting Voorschot.

 

Bron: volnieuws.nl

Dit bericht is 4989 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail