GGZ wederom beste werkgever!

Facebooktwitterlinkedinmail

ggznederland

Gistermiddag werd de uitslag van het Intermediair Imago onderzoek bekend gemaakt. Het Intermediair Imago onderzoek meet de naamsbekendheid en het imago van werkgeversmerken onder hoogopgeleiden (HBO en WO) tot 45 jaar. Tevens geeft het onderzoek antwoord op vragen als: hoe kijken hoogopgeleiden naar de arbeidsmarkt, wat zijn hun ambities en wensen t.o.v. werkgevers en wat zijn hun favoriete werkgevers. Het ging om de favoriete werkgever per branche en de favoriete werkgever van 50 geselecteerde bedrijven zowel in de profit als de non profit.

In de non profit branche hebben wij net als vorig jaar de eerste prijs gewonnen! De 2e plaats was voor de Belastingdienst en de 3e plaats voor de Politie. Opmerkelijk hierbij is dat de andere organisaties veel campagne hebben gevoerd en blijkbaar onze kracht van binnenuit komt. Wij hebben zeer gemotiveerde en betrokken werknemers die dit ook extern uitdragen en trots zijn dat zij binnen de GGZ werkzaam zijn.

De meest favoriete werkgever van de 50 bedrijven is Shell geworden. Hierbij is het opmerkelijk dat wij daarin de 8ste plaats hebben behaald met boven ons allemaal grote commerciële bedrijven in de profit. De politie eindigde hierin op de 13de plaats.

Dit is een mooi resultaat waar wij heel trots op mogen zijn!

Bron: ggznederland.nl 

Dit bericht is 4131 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail