GGZ voor de 4e keer genomineerd als beste werkgever

Facebooktwitterlinkedinmail

verpleeghuis

De ggz is opnieuw genomineerd als favoriete werkgever door het blad Intermediair. De nominatie komt voort uit een onderzoek dat is uitgevoerd door Motivaction in opdracht van VNU Vacature Media. Dit onderzoek meet het arbeidsimago van organisaties en geeft een representatief beeld van de ambities, wensen en verwachtingen van hoogopgeleiden tot 45 jaar.

Het onderzoek analyseert het arbeidsgedrag van de totale doelgroep van hoogopgeleiden en brengt verschillen in kaart tussen bijvoorbeeld mannen en vrouwen, wo’ers en hbo’ers. Vervolgens wordt ingezoomd op functiegroepen (techniek, ict, financieel, marketing& sales, zorg en onderwijs) en op het verschil in werkervaring: starters 0-5 jaar, midcareer 5 – 10 jaar en ervaren > 10 jaar.

Aan de hand daarvan wordt een top 50 samengesteld van favoriete werkgevers uit alle functiegroepen en wordt een onderverdeling gemaakt per branche: banken&accoutants, Pensioenen&verzekeraars, Energie, Retail&FMCG, Telecom, Techniek, ICT, Non-Profit, Industrie en Snelste stijger.

De ggz heeft in 2012 de 2e prijs uit de top 50 gewonnen en in 2013 en 2014 de eerste prijs in de non-profit branche. Dit jaar is de ggz, evenals vorig jaar, 2x genomineerd omdat zij tot de eerste 15 behoort in de top 50 en wederom kans maakt om de favoriete werkgeverstitel te behalen in de non-profit categorie.

Op 28 mei a.s. zal de uitslag bekend worden gemaakt.

Bron: ggznederland.nl 

Dit bericht is 804 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail